Cégünk rendelkezik minden olyan gyártáshoz szükséges gépekkel, amivel létre tudjuk hozni az Önök igényeinek megfelelő terméket. Legyen ez szó kültériről, beltériről. Olyan minőségű termékek előállítására vagyunk hivatva, amelyeken az évek sem fognak ki. Gyártóeszközeink évről évre fejlődnek, de mi mai napig azt állítjuk, hogy a szakértelem, az évek alatt szerzett tapasztalatok mindennel fontosabb. Így a mi gyártásunk erre épül.

Főbb szolgáltatásaink:

Egyedi igények kiszolgálása, egyedi ötletek megvalósítása.

Helyszínre szállítás, helyszíni telepítés (MSZ EN 1177 sz. szabvány szerint) árajánlat alapján.

Játszóterek első használatbavételi engedélyének intézése (78/2003-as GKM rendelet alapján) – külön térítés ellenében.

Egyedi ajánlat alapján karbantartás és javítás.

Amit még tudni érdemes az egyes szolgáltatásainkkal kapcsolatban:

Termékeinket keményfából készítjük el. 90%-ban tölgyfát használunk fel. De felhasznált fa alapanyagaink közé sorolható még a bükk és az akác is. Fenyőfélék közül borovi illetve lucfenyőt használunk. Igény esetén más fafajjal is elkészítjük a terméket.

A felhasznált faanyag hozzánk rönk formájában érkezik, amiből állítjuk elő a készterméket.

A faanyagot gomba és rovarálló vegyszerrel merítési eljárással készítjük fel. Vizes bázisú lazúr festéket használunk, amit két rétegben hordunk fel. Így például kültérire készült termékeink már fel vannak készítve az időjárás viszonytagságaira. Az elkészült, kért terméket kérés szerint színre festjük.

Miután elkészülnek termékeink – alkalmazkodva a fogadókészségekhez – saját gépjárművünkkel a helyszínre szállítjuk. Igény esetén az összeszerelést, telepítést is elvégezzük és használatra kész állapotba helyezzük. Természetesen, hogy a garanciális kötelezettségeket javítással, cserével illetve alkatrészpótlással oldjuk meg, de a nem garanciális esetekben is mindezt teljesítjük térítés ellenében.