Önkormányzati megrendelőknek

önkormányzati megrendelőknek

Gondoljon is a közösség gyermekeire és rendelje meg tőlünk a tanúsított játszótéri eszközöket!

Miért felel meg a Szilvás 2001 Bt. az önkormányzati megrendelőknek?

Mert cégünk a leendő generáció minden egyes tagjára sajátjaként tekint így számunkra az alábbi 5 szempont elsődleges:

Funkcionalitás: gyermekeink szabad fantáziájának teret engedve a játszóterek kialakítása során olyan eszközöket szeretünk tervezni, melyek ennek nem szabnak határt. Az általunk kiépített játszóterek pedig több korcsoport számára jelentik a felszabadult játék örömét.

Biztonság: elsődleges célunk, hogy a jövő generációja épségben cseperedjen fel, így az általunk készített játszótéri eszközök maradéktalanul megfelelnek az MSZ EN 1176-os szabványsorozatának.

Design: a hagyományost ötvözve az újragondolttal és a formabontóval olyan játszótéri eszközöket tervezünk, mely még a jövő generációinak is változatos szórakozást nyújthat.

Egyszerűség: fontosnak tartjuk, hogy a játszótéri eszközeink könnyen szerelhetőek és karbantartóak lehessenek, illetve az esetleges pótlások és javítások a teljes berendezés cseréje nélkül gazdaságosan megoldható legyen.

Ár: talán ez az egyik legkényesebb szempont, így igyekszünk a minőségi elvárások betartása mellett a legjobb árat kínálni az önkormányzati megrendelőknek.

Kínálatunk önkormányzatoknak:

tanúsított játszóeszközök tervezése és kivitelezése

minősített fajátékok építése

szabad- és beltéri bútorok gyártása

egyedi fatermékek készítése

szerződéses karbantartás és szerelés