Játszótéri Várak

játszótéri fajátékok

 

Megannyi generáció számára a játszótér sok első pillanatot rejt. Az első barátságok megköttetését és az örömteli pillanatokat vagy épp az első konfliktusokat és horzsolásokat.

Azonban míg az emlékek egy örök életre szólnak, a játszótéri eszközök esetében már jobb, ha időnként cseréljük és korszerűsítjük azokat. Utóbbiakra pedig szerencsére az elmúlt évtizedekben egyre több a példa és ma már több, minőségi játszótéri fajátékokkal találkozhatunk, mint a rozsdás fém társaikkal.

Cégünk ezt a haladást szem előtt tartva pedig olyan játszótéri fajátékokat kínál a kisebbeknek és nagyobbaknak is, melyek izgalmassá teszik életünk legszebb éveit.

Mit érdemes a játszótéri várakról tudni?

A játszótéri fajátékok alapanyagát elsősorban a tölgyfa teszi ki, de termékeink közt megtalálhatóak még a bükkből, az akácból és a fenyőfélékből készült eszközök is. Az utóbbi alapanyag közül pedig a borovit és a lucfenyőt részesítjük előnyben.

A játszótéri várak gyártási folyamatáról bővebben:

A játszótéri eszközök a gyártó üzemünkben rönk formájában kezdik meg az életüket, melyek kialakításában több korszerű gép és a lelkes kézi megmunkálás vesz részt. A hosszú élettartam érdekében pedig a kialakított játszótéri fajátékok mindegyike kap egy vizes bázisú lazúr réteget, majd egy igény szerinti színréteget.

Várainkat ajánljuk:

Magánmegrendelőknek: családoknak, panzióknak és vendégházaknak

Közületi megrendelőknek: iskoláknak, óvodáknak, bölcsődéknek, önkormányzatoknak

1. Csúszdás mászóka P_20181012_180204 2. Dupla torony
Csúszdás Mászóka Magas kettős vár csúszdával Dupla torony hajó formában
P_20181005_151838 P_20180824_122927 Kombinált mászóvár
Kombinált mászóvárak
Kombinált mászóvár 3
Kombinált mászóvárak
21.mászóvár-csúszdával P_20181005_090801
Egyes várak